0

Főoldal

Kedves Vendégeink!

Kiszállításunk a következőképpen alakul:

15 perc késés

Hello Szörny Rajongó!

 

Minden készen áll, hogy hűségeteket most igazán díjazni tudjuk. Elindul a Szörnyek Hűségprogramja, melynek keretein belül most minden weben leadott vásárlásotok után pontot kaptok. FONTOS! Ez a program kizárólag a www.pizzamonsterszeged.hu oldalon leadott rendelésekre vonatkozik.


De hogy is néz ki?
 

1. lépés - Ha még nem tetted meg, regisztrálj ITT!

2. lépés - Erősítsd meg a fiókodat, hiszen csak ebben az esetben tudjuk jóváírni a pontjaidat.

3. lépés - Ha ez megtörtént csupán rendelj és az aktuális kampányidőszak %-os pontgyűjtése alapján minden rendelésed után jóváírjuk pontjaidat, amiket később fel is tudsz használni.


Mennyit ér 1 pont? Mennyit kell rendeljek érte?
 

A pontgyűjtés rém egyszerű, hiszen 1 pont 1 forintot ér. Vásárlásaid után pedig 5%-ot írunk jóvá. (Példa: 1000 Ft-os vásárlás esetén 50 pont = 50 Ft jóváírás keletkezik.)

A pontjaidat a vásárlói fiókodba belépve találod és minden vásárlás végén Te döntheted el, hogy szeretnéd-e felhasználni vagy sem.

A pontokat kizárólag a rendelt étel, ital árából írjuk jóvá, tehát a csomagolás és a szállítás után nem jár a pont.


Dupla napok - Hónap Szörnye program
 

Kiemelt kampányidőszakokban a jóváírás, akár 20% is lehet, tehát pontjaidnak akár a négyszeresét is begyűjtheted. Ahhoz, hogy mindig friss információk birtokában legyél kövess minket a Facebookon, valamint az Instagramon.

A Hónap végén a leghűségesebb rajongókat pedig természetesen díjazni fogjuk, sőt még éttermünkben létrehozott dicsőségfalra is kikerülnek.

A képlet egyszerű - RENDELJ - GYŰJTS - RENDELJ INGYEN

Rendelésem

Szállító: PizzaMonster
Átvételi/Szállítási cím:

Üres a kosarad